PATATA+

SAN PEDRO JAIETAN EGINGO DEN LEHIAKETA

  1. Lehiaketa ez dago profesionalei zuzenduta.
  2. Inskripzioa whatsapp-ez egingo da, ekainaren 22a baino lehen (650 49 51 66).
  3. Edozein taldek eman ahal izango du izena. Taldeak, gutxienez, 4 pertsona izan behar ditu.
  4. Talde bakoitzean, gutxienez, adinez nagusi bat egon beharko da, taldearen arduraduna izango dena.
  5. Goizeko 11:00etatik aurrera has daiteke jakiak prestatzen.
  6. Talde bakoitzak patata gisatu plater bat aurkeztu beharko du. Nahitaezko osagai bakarra patatak izango dira. Gainerako osagaiak aukerakoak izango dira, baina beti patata lehenetsi beharko da platerean.
  7. Antolakuntzak emango dizkie patatak lehiakideei. Sukaldaritzako tresnak eta gainerako osagaiak lehiaketan parte hartzen dutenek eraman beharko dituzte.
  8. Plateraren elaborazio guztiak lehiaketan bertan egin beharko dira, gehitu ahal dakion salda izan ezik.
  9. Antolakuntzak gisatua egiteko suak eta euskarriak jarriko ditu, eta baita mahaiak eta aulkiak ere lehiaketan parte hartzen duten kuadrillek eta familiek prestatutako gisatuak jan ahal izan ditzaten.
  10. Gisatuak 14:00etan amaituta egon beharko dira. Parte hartzen duen talde bakoitzeko sukaldari batek osatuko du epaimahaia.
  11. Sariak:
    • Plater onenaren saria: 150 euro eta egurrezko koilara.
    • Plater originalenaren saria: 100 euro.
    • Sari berezia: 50 euro.

Concurso en fiestas de sanpedro

  1. El concurso no está dirigido a profesionales
  2. La inscripción se hará por whasap antes del 22 de junio (650 49 51 66)
  3. Podrán apuntarse cualquier grupo con un mínimo de 4 personas.
  4. En cada grupo tendrá que haber por lo menos una persona mayor de edad que será la responsable del grupo.
  5. Se podrá empezar a preparar los guisos a partir de las 11:00 de la mañana.
  6. Cada grupo tendrá que presentar un plato de patatas guisadas. El único ingrediente obligatorio serán las patatas. El resto de ingredientes serán de libre elección, pero siempre deberá primar la patata en el plato.
  7. La organización proveerá de patatas a los concursantes. Los utensilios de cocina, así como el resto de ingredientes los deberán aportar los participantes en el concurso.
  8. Todas las elaboraciones del plato se deberán de realizar en el concurso, salvo el caldo que se le añada.
  9. La organización proporcionará fuegos y soportes para realizar el guiso y mesas y sillas para que las cuadrillas y familias que se apunten al concurso puedan degustar los guisos elaborados.
  10. Los guisos deberán estar terminados a las 14:00 horas. El jurado estará compuesto por un cocinero o cocinera de cada grupo participante.
  11. Premios:
    • Premio al mejor plato: 150 euros y cuchara de madera.
    • Premio al más original: 100 euros.
    • Premio especial: 50 euros.

Lehiaketa egunak

2022/07/02

Izen-ematea

Whatsapp-ez  650 49 51 66

Azken eguna: ekainak 22
Último día
22 de junio